Uitnodiging voor de oud-leden van de Kawasaki3CilinderclubNL/Kawasaki2-3cilinderclubNL

Beste oud-lid,

Hierbij willen we je uitnodigen voor een treffen op het terrein van Kawasaki dealer Nol Bikker te Noordeloos.

Helaas moeten wij vanwege COVID-19 maatregelen dit evenement verplaatsen naar 2021. De precieze datum wordt later bekend gemaakt.

Hoewel de club in zijn officiële vorm in 2017 is opgehouden te bestaan, zijn we in 2018 verder gegaan als vriendengroep van de Kawasaki 2 en 3 cilinders (tweetakt). Ondertussen hebben we meerdere clubmiddagen bij Nol Bikker te Noordeloos gehad.

Bij deze triple liefhebber gaan we daarom ook  een reünie in de vorm van een meerdaags internationaal treffen (19 tot en met 21 juni 2020) van de Kawasaki 2- en 3 cilinderclub NL vriendengroep organiseren

Voel jij als oud lid hier iets voor en heb je mogelijk nog een Kawasaki 2- en/of 3 cilinder tweetakt dan ben je bij deze uitgenodigd om deel te nemen aan dit treffen. We zien je dan graag verschijnen.

Wat je nu alvast kan doen is je registreren voor een eventuele deelname aan dit treffen. Zo kunnen we je ook op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen. Misschien wil je in de toekomst ook deel uit maken van de vriendengroep?

Aanmelden kan via de optie ‘contact’ op de homepagina van de website van de club/vriendengroep.

Namens de organisatie van dit treffen heten we je van harte welkom en kijken we uit naar je aanwezigheid!!

Organisatie (Frank en Liz, Leo, Nol, Ben, Guido en Fabian)